preloader
banner

Madopskrift med Sun-Maid

Asiatisk Zing Rejekebab

  • Forberedelsestid 25 Minutter
  • Tilberedelsestid 8 Minutter
  • Portioner 4

Ingredienser

  • 450 g friske eller frosne rejer (16-20 stk) med skal
  • 2,4 dl Sun-Maid rosiner
  • 2,4 dl vand
  • 2 spsk soya sovs
  • 1 tsk asiatisk chilipasta (eller til smagning)
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk stødt rød peber
  • 4,8 dl ananas skåret i 2,5 cm stykker
  • 1 rød eller gul peber, skåret i 2,5 cm stykker
  • 1 rødløg, skåret i firkantede stykker

Fremgangsmåde

  • 1

    Tø rejer op, hvis de er frosne. Pil rejerne, og lad halerne være intakte. Hvis du bruger et træspyd, skal du lægge det i blød i vand.

  • 2

    Kog rosiner og vand i en lille gryde. Fjern fra varmen og lad stå i 10 minutter. Dræn rosinerne, gem 1,2 dl vand.

  • 3

    Hæld rosinerne og det gemte vand i en foodprocessor. Lad blande indtil du får en jævn blanding; lægge til side.

  • 4

    Bland rosinblandingen, appelsinjuice, sojasovs, asiatisk chilipasta, ingefær, salt og stødt rød peber i en lille skål. Gem halvdelen af ​​saucen til servering.

  • 5

    Sæt rejer, ananas, peberfrugt og løg på 8 spyd, så der er 1 cm mellemrum mellem stykkerne. Pensl rejerne med en del af den resterende rosinsauce.

  • 6

    Lad grille ved middel varme i 3-4 minutter eller indtil grøntsagerne og rejerne er sprøde. Pensl på med rosinblandingen under grillningen.

  • 7

    Server med rosinsauce.