preloader
banner

Morgenmad

Rosin og Æblegranola

  • Forberedelsestid 10 Minutter
  • Tilberedelsestid 20 Minutter
  • Portioner 14

Ingredienser

  • 2,4 dl brunt sukker
  • 6 spsk smør eller margarine
  • 0,7 dl honning
  • 9,5 dl havre
  • 4,8 dl risflager
  • 4 tsk stødt kanel
  • 4,8 dl blancherede mandler i skiver
  • 4,8 dl Sun-Maid rosiner
  • 2,4 dl æbler

Fremgangsmåde

  • 1

    Sæt ovnen på 170 grader. Læg bagepapir eller folie på to bageplader.

  • 2

    Varm sukker, smør og honning i en mellemgryde ved middel varme i cirka 5 minutter, indtil smørret er smeltet og sukkeret er opløst.

  • 3

    Bland havre, risflager, kanel og mandler i en stor skål. Hæld smørblandingen over havreblandingen og rør rundt. Fordel og fordel blandingen på de to tilberedte bageplader.

  • 4

    Bag i den midterste eller øverste del af ovnen i 20 til 25 minutter, omrør hvert 10 minut, indtil granolaen er ristet.

  • 5

    Lad granolaen køle af på bagepladen i 5 minutter, og hæld derefter granolaen over i en stor skål.

  • 6

    Tilsæt Sun-Maid rosiner og æbler, rør rundt og lad granolaen køle af. Klar!