preloader
banner

Madopskrift med Sun-Maid

Græsk Orzo Salat

  • Forberedelsestid 1 Timer
  • Tilberedelsestid 0 Minutter
  • Portioner 6

Ingredienser

  • 226 g pasta kogt og afkølet
  • 2,4 dl cherrytomater delt i halvdele
  • 2,4 dl tyndt skåret agurk
  • 1,2 dl Sun-Maid rosiner
  • 1,2 dl Kalamata oliver
  • 0,6 dl tyndthakket rødløg
  • 115 g feta ost, smuldret eller i tern
  • 0,25 dl ristede pinjekerner
  • 3 spsk hakket frisk mynte
  • 1 citron
  • 0,6 dl olivenolie
  • 2 spsk rødvinseddike
  • 0,5 tsk salt og 0,5 tsk peber
  • baby spinat

Fremgangsmåde

  • 1

    Bland pasta og følgende 8 ingredienser i ingredienslisten (tomater til mynte) i en stor skål.

  • 2

    Riv citronskal over ingredienserne i skålen. Mål to spiseskefulde citronsaft op.

  • 3

    Bland citronsaft, olivenolie, eddike, salt og peber i en lille skål. Hæld salaten over og rør forsigtigt, så det hele er blandet. Lad stå i 30 minutter for en dybere smag.

  • 4

    Server over spinatblade til en vegetarisk forret eller som topping til grillet kylling eller pølse.

Bemærk: Salat opbevares godt i køleskabet i op til 2 dage.