preloader
banner

Småt og godt

Ahornglaseret Bagte Æbler

  • Forberedelsestid 15 Minutter
  • Tilberedelsestid 45 Minutter
  • Portioner 4

Ingredienser

  • 4 store æbler
  • 1,2 dl Sun-Maid rosiner
  • 1/2 dl brunt sukker
  • 0,7 dl hakkede valnødder
  • 1 tsk kanel
  • 1,2 dl æblejuice
  • 0,6 dl ahornsirup
  • 2 spsk smeltet smør eller margarine

Fremgangsmåde

  • 1

    Sæt ovnen på 190 grader.

  • 2

    Udkern æblerne og lad bunden være intakt. Skræl toppen af ​​æblet. Læg æblerne i et firkantet ovnfast fad.

  • 3

    Bland rosiner, brunt sukker, valnødder og kanel.

  • 4

    Tag blandingen op med en ske og hæld over toppen af ​​æblerne, lad det der ikke kommer på æblerne løbe ned i formen.

  • 5

    Hæld æblejuice i bunden af ​​formen. Bland ahornsirup og smør og hæld over æblerne. Dæk formen med folie.

  • 6

    Kog i 45 til 55 minutter. Serveres varm eller stuetemperatur varm.

Se Næringsindhold Se Næringsindhold Skjul Næringsindhold Skjul Næringsindhold

Næringsindhold

  • Portion: 1 æble
  • Portion per tallrik: 4

Pr. portion

  • Kalorier: 270
  • Calories from Fat:
% Daglig Værdi*
  • Fed 3 g
  • Heraf mættet fedt 2 g
  • Kolesterol 10 mg
  • Natrium 40 mg
  • Kulhydrater 63 g
  • Fiber 6 g
  • Protein 1 g
  • Kalium
  • Vitamin C
  • Jern

* Procentuelle daglige værdier er baseret på en diæt med 2000 kalorier. Dine daglige værdier kan være højere eller lavere afhængigt af dit kaloriebehov.