Tø rejer op, hvis de er frosne. Pil rejerne, og lad halerne være intakte. Hvis du bruger et træspyd, skal du lægge det i blød i vand.
Kog rosiner og vand i en lille gryde. Fjern fra varmen og lad stå i 10 minutter. Dræn rosinerne, gem 1,2 dl vand.
Hæld rosinerne og det gemte vand i en foodprocessor. Lad blande indtil du får en jævn blanding; lægge til side.
Bland rosinblandingen, appelsinjuice, sojasovs, asiatisk chilipasta, ingefær, salt og stødt rød peber i en lille skål. Gem halvdelen af saucen til servering.
Sæt rejer, ananas, peberfrugt og løg på 8 spyd, så der er 1 cm mellemrum mellem stykkerne. Pensl rejerne med en del af den resterende rosinsauce.
Lad grille ved middel varme i 3-4 minutter eller indtil grøntsagerne og rejerne er sprøde. Pensl på med rosinblandingen under grillningen.
Server med rosinsauce.