Tænd ovnen på 170 grader.
Bland sukker, karry og salt i en lille skål. Læg til side.
Fyld en mellemstor gryde med vand. Laver mad. Fjern fra varmen.
Tilsæt nødder og frø til vandet og lad det stå i 30 sekunder. Hæld vandet fra og kom i en stor skål.
Drys nødder og frø med sukkerblandingen. Rør rundt og fordel på bagepapir på en tallerken.
Kog i 20-30 minutter i ovnen, omrør hvert 10. minut, indtil nødderne er jævnt ristede.
Bland rosiner og ingefær med de varme nødder. Lad afkøle. Blandingen bliver mere sprød, når den er koldere.
Tilføj chokoladeknapper og bland. Opbevares i en lufttæt beholder.
Procentuelle daglige værdier er baseret på en diæt med 2000 kalorier. Dine daglige værdier kan være højere eller lavere afhængigt af dit kaloriebehov.