preloader
banner

Madopskrift med Sun-Maid

Kalkunwraps med Tranebær og Rosiner

  • Forberedelsestid 15 Minutter
  • Tilberedelsestid 10 Minutter
  • Portioner 6

Ingredienser

  • 1,8 dl Sun-Maid soltørrede rosiner fra Californien
  • 1,2 dl vand
  • 0,5 dl brunt sukker
  • 0,3 dl sukker
  • 0,6 dl cider eddike
  • 4,7 dl friske eller frosne tranebær
  • 4,7 dl hakket løg
  • 1 spsk frisk revet ingefær
  • 1/2 tsk rød peber flager
  • 6 spsk blød flødeost
  • 1,2-2,4 dl revet cheddarost
  • Karry til smagning
  • 15-20 cm tortillas
  • 0,1-0,5 kg skåret kalkun
  • 6 spsk hakkede valnødder
  • 1,2 dl frisk koriander, hakket

Fremgangsmåde

  • 1

    Bland vand, sukker og eddike i en mellemstor gryde. Kog over medium varme, indtil sukkeret er opløst.

  • 2

    Tilføj tranebær, rosiner, løg, ingefær og paprikaflager.

  • 3

    Lad stå i 5 til 10 minutter, eller indtil blandingen tykner lidt.

  • 4

    Lad køle af, dæk til og stil i køleskabet.

  • 5

    Bland flødeost, cheddarost og karrypulver.

  • 6

    Læg flere skiver kalkun jævnt over osten.

  • 7

    strong>Top hver med 2-3 spsk tranebær og rosinblanding, 1 spsk valnødder og koriander.

  • 8

    Rul tortillaen separat til wraps og læg den i aluminiumsfolie.

  • 9

    Placer wrapsene på en tallerken i ovnen ved 170 grader, til de er varme, cirka 5-10 minutter.