preloader
banner

Småt og godt

Popcorn og Kagedejmix

  • Forberedelsestid 15 Minutter
  • Tilberedelsestid 5 Minutter
  • Portioner 6

Ingredienser

  • 24 dl saltede, poppede popcorn
  • 4,7 dl Sun-Maid rosiner
  • 3 spsk smør
  • 7 dl mini skumfiduser
  • 1.2 dl kagedej
  • 0,6 dl farvet drys
  • 0,6 dl hvide chokoladechips (eller chokoladeknapper)

Fremgangsmåde

  • 1

    Bland popcorn og Sun-Maid-rosiner i en stor skål. Læg til side.

  • 2

    Smelt smør i en mellemstor gryde ved lav varme. Bland mini skumfiduser i, når smørret er smeltet.

  • 3

    Hæld hurtigt popcorn- og rosinblandingen i og rør rundt. Bland i drys og læg derefter blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir.

  • 4

    Placer hvide chokoladechips (eller chokoladeknapper) i en skål, der tåler mikrobølgeovn. Rør til blandingen er smeltet og rør af og til.

  • 5

    Hæld den hvide chokoladeblanding over popcornene og lad dem køle af inden servering.